Despre noi

FRACTAL COMPUTERS

Societatea în dezvoltare dinamică, care comercializează produse informatice cu vânzare on-line.

Obiectul principal de activitate:

Comercializarea produselor informatice şi de comunicaţie.

În magazinul nostru on-line vă oferim o gamă largă de accesorie de laptopuri, de bună calitate.

Vindem accesorii de laptop-uri: acumulatoare, displayuri, incărcătoare, tastaturi.

 

Fractalcomputers.ro a fost infiintat în scopul de a aduce un element definitoriu în ceea ce priveşte comercializarea produselor şi echipamentelor informatice online.


Societatea noastră are ca scop primordial servirea clienţilor noştri cu o gamă largă de produse informatice la un preţ avantajos şi accesibil.

Produsele oferite de noi cuprind aproape toată gama de piesele de schimb pentru laptopuri.

 

Cu diversificarea cerinţelor am început comercializarea pieselor de schimb compatibile, pentru ca, toată lumea, în concordanţă cu posibilităţile sale financiare, să poată găsi produs de bună calitate, testat.

 

Oferim garanţie pentru toate produsele oferite de noi.

 

Acordăm o mare importanţă şi atenţie inovaţiilor, luăm legătura cu noi furnizori, care oferă la un preţ mai avantajos aceleaşi produse de calitate, astfel încercăm să menţinem preţurile noastre competitive.

 

Fractalcomputers.ro îşi exprimă devotamentul faţă de clienţii existenţi şi cei viitori, prin faptul că prezintă a flexibilitate maximă în ceea ce priveşte îndeplinirea tuturor solicitărilor şi cerinţelor clienţilor sale. În acest scop a iniţiat un sistem bine organizat de relaţii cu clienţii.

 

Vă aşteptăm cu drag, cu o gamă largă de produse.

 

E-mail: office@fractalcomputers.ro