Informatii livrare

Modalitati de livrare

 

Produsele existente in stoc vor fi expediate pe cat posibil in ziua in care au fost comandate, daca sunt confirmate pana la ora 16, cu livrarea a doua zi.

Comenzile plasate si/sau confirmate dupa ora 16 vor fi expediate a doua zi.

Deoarece dorim ca produsele comandate de dumneavoastra sa ajunga la destinatie in deplina siguranta si in cel mai scurt timp posibil, avem incheiate contracte cu mai multe firme de curierat rapid.

Astfel coletul va ajunge la adresa indicata in 24-48 ore lucratoare (exclus sambata/duminica/sarbatorile legale) in orase, si 3-5 zile lucratoare in rest (sate, comune, localitati izolate).

Timpul de livrare depinde in principal de firma de curierat rapid, nu suntem responsabili de eventualele intarzieri aparute din cauza firmei de livrare.

Am reusit sa negociem pentru dumneavoastra un pret de transport de numai 9,52 lei TVA inclus. Aproape la jumatate de pret fata de preturile normale practicate de transportatori. Acest pret este valabil doar pentru expedierea comenzii dumneavoastra, nu este valabil pentru un eventual retur.

Pentru comenzile care depăşesc suma de 200 lei cu TVA inclus, livrarea este GRATUITĂ (numai pentru România), indiferent de metoda de livrare pe care o alegeţi.

 

Nu expediem comenzi in zilele nelucratoare (sambata, duminca si sarbatorile legale).

Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea coletului la primire si de a solicita intocmirea unui proces verbal de fata cu agentul de livrare in cazul in care observa orice neregula cu acesta (indoituri, crapaturi, urme de deschidere). In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut este deteriorat din cauza transportului necorespunzator, nesesizand acest lucru curierului si fara intocmirea procesul verbal constatator, despagubirea nu este posibila. De ce? Pentru ca in acest caz curierul poate spune ca acel colet a ajuns in stare buna si l-ati deteriorat dvs. dupa primire.

Nu semnati si nu primiti nici un colet care este deteriorat, daca il primiti va asumati riscul sa primiti un produs nefunctional, fara posibilitate de retur.