Termeni si conditii

PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB SUNTEŢI DE ACORD SĂ RESPECTAŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE PREZENTATE MAI JOS. DACĂ NU RECUNOAŞTEŢI CARACTERUL OBLIGATORIU AL ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII, VĂ RUGĂM SĂ NU UTILIZAŢI ACEST SITE WEB.

 

 

1. PROCESAREA COMENZILOR

 

Comenzile sunt procesate in ordinea in care vin cu urmatoarea prioritizare:

Au intaietate comenzile plasate prin formularul de comanda direct pe site (on-line), apoi cele primite pe e-mail, comenzile telefonice se porceseaza ultimele.

Dupa trimiterea comenzilor veți primi pe adresa de e-mail un mesaj automat cu datele comenzii.

Comenzile primite pana la ora 16 sunt procesate in aceasi zi.

 

2.LIVRARE

 

Produsele existente in stoc vor fi expediate pe cat posibil in ziua in care au fost comandate, daca sunt confirmate pana la ora 16, cu livrarea a doua zi.

Comenzile plasate si/sau confirmate dupa ora 16 vor fi expediate a doua zi.

Deoarece dorim ca produsele comandate de dumneavoastra sa ajunga la destinatie in deplina siguranta si in cel mai scurt timp posibil, avem incheiate contracte cu mai multe firme de curierat rapid.

Astfel coletul va ajunge la adresa indicata in 24-48 ore lucratoare (exclus sambata/duminica/sarbatorile legale) in orase, si 3-5 zile lucratoare in rest (sate, comune, localitati izolate).

Timpul de livrare depinde in principal de firma de curierat rapid, nu suntem responsabili de eventualele intarzieri aparute din cauza firmei de livrare.

Pentru comenzile care depăşesc suma de 200 lei cu TVA inclus, livrarea este GRATUITĂ (numai pentru România), indiferent de metoda de livrare pe care o alegeţi.

 

Nu expediem comenzi in zilele nelucratoare (sambata, duminca si sarbatorile legale).

Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea coletului la primire si de a solicita intocmirea unui proces verbal de fata cu agentul de livrare in cazul in care observa orice neregula cu acesta (indoituri, crapaturi, urme de deschidere). In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut este deteriorat din cauza transportului necorespunzator, nesesizand acest lucru curierului si fara intocmirea procesul verbal constatator, despagubirea nu este posibila. De ce? Pentru ca in acest caz curierul poate spune ca acel colet a ajuns in stare buna si l-ati deteriorat dvs. dupa primire.

Nu semnati si nu primiti nici un colet care este deteriorat, daca il primiti va asumati riscul sa primiti un produs nefunctional, fara posibilitate de retur.

 

 

 

3.MODALITATEA DE PLATA

 

In numerar la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. In momentul in care primiti coletul, platiti curierului care va emite chitanta.

Transfer bancar – dupa confirmarea comenzii veti primi factura proforma cu numarul de cont pentru a efectua plata in avans. Coletul va fi expediat in momentul confirmarii platii.

 

Atentie! Curierul trebuie sa va elibereze chitanta. Daca aveti nevoie de chitanta nu uitati sa o solicitati curierului. Aceasta chitanta este perfect valabila. Nu avem posibilitatea sa va emitem ulterior o alta chitantă! Toate preturile de pe site sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

 

4.GARANTIA PRODUSELOR

 

Garantia tehnica oferita de noi este de 12 luni de la data comercializarii.

Garantia noastra include o perioada de 15 zile multumit sau banii inapoi. Daca produsul achizitionat nu corespunde exigentelor dumneavoastra din punct de vedere tehnic, estetic sau calitativ, acesta se poate returna fara alte intrebari sau justificari. Pentru detalii vezi categoria Retururi de mai jos.

 

Aceasta garantie nu ingradeste dreptul la garantie de conformitate oferit de legea 499/2003 cu completarile de rigoare din oug 34/2014. Cu mentiunea ca majoritatea produsele prezente pe site-ul nostru nu sunt produse de folosinta indelunga, sunt piese de schimb, iar unele au o durata medie de folosinta mai mica de doi ani. Din lege:

 

" Cap. V Art. 162. - Pentru produsele a căror durată medie de utilizare este mai mică de 2 ani, termenul prevăzut la art. 16 se reduce la această durată."  Cel mai important exemplu aici sunt bateriile/acumulatorii care sunt considerati consumabile, iar garantia de conformitate a acestora este de 12 luni.

 

“Cap. I Art. 2, lit. h) durata medie de utilizare - intervalul de timp, stabilit în documente tehnice normative sau declarat de către producător ori convenit între părţi, în cadrul căruia produsele de folosinţă îndelungată trebuie să îşi menţină caracteristicile funcţionale, dacă au fost respectate condiţiile de transport, manipulare, depozitare şi exploatare."

 

Daca alegeti sa cumparati o baterie(acumulator) de pe site-ul nostru, sunteti de acord ca bateriile noastre au o durata medie de folosinta de 12 luni, iar aceasta este un acord convenit intre parti.

 

Lipsa de conformitate depistata la peste 6 luni de la achizitia produsului, trebuie demonstrata ca a existat la momentul livrarii produseleor, printr-o expertiza, de catre cumparator. Din lege:

 

"Cap.V Art. 18. Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate."

"Cap. II Art. 14. (2) Stabilirea neconformităţii şi a gradului de gravitate a acesteia se face conform prevederilor standardelor naţionale SR ISO 3951/1998 şi ale altor acte normative referitoare la neconformităţi."

Atentie: ruperea sau deteriorarea sigiliului duce la pierderea garantiei! Daca primiti un produs cu sigiliu deteriorat sau lipsa aveti obligatia sa anuntati in scris, in termen de 48 de ore, completand formularul de retur si sesizari.

Orice produs returnat trebuie sa fie insotit de copie a facturii de achizitie si a certificatului de garantie. Responsabilitatea pastrarii facturii si a certificatului de garantie cade in sarcina cumparatorului.

 

In cazul improbabil in care ati primit produsul fara certificat de garantie sau factura aveti obligatia sa anuntati in scris, in termen de 48 de ore, completand formularul de retur si sesizari

Daca acest lucru nu este posibil indiferent de motiv aveti obligatia sa anuntati printr-o scrisoare recomandata la adresa Strada Mangalia, nr 14, Timisoara, Timis. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare si nu vom putea oferi la cerere aceste documente, ele fiind arhivate.

 

Toate operatiunile de montare a componentelor trebuie efectuate intr-un service autorizat si de personal calificat. Ne rezervam dreptul de a solicita documente de la service-ul la care ati efectuat montajul.

Daca doriti sa trimiteti un produs in garantie, atunci trebuie prezentate urmatoarele:

-facura si bon/chitanta de la service-ul unde s-a efectuat montajul/testarea produsului

-fisa constatatoare defect care sa contina modelul de tester cu care s-a facut testul si codul de eroare rezultat.

Costul montajul nu cade in responsabilitatea noastra in nici un caz, nici macar in cazul in care piesa cumparata de la noi este defecta.

 

Bateriile de laptop trebuie montate intr-un service specializat (regula identica cu cea de la bateriile auto) unde sa fie testata calitatea incarcarii. Aceasta verificare tehnica este obligatorie, testarea trebuie efectuata in maxim 15 de zile de la achizitie, neefectuarea testarii duce la pierderea garantiei.

Clientul este responsabil de returul produsului, va recomandam ca toate retururile sa fie trimise cu valoare asigurata.

Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru componentele sau produsele care in opinia specialistilor nostri , motivata in scris, prezinta defectiuni sau o functionare necorespunzatoare datorita:

 

 • manipulare si exploatare neglijenta (socuri mecanice si termice, grad ridicat de praf si umiditate, obiecte straine patrunse in interiorul echipamentului, etc.);

 • interventii neautorizate in interiorul echipamentelor sau nepastrarea intacta a sigiliilor si etichetelor;

 • alimentarea echipamentului la variatii de tensiune si frecventa in afara limitelor admise de producator;

 • defecte datorate utilizarii impreuna cu un alt echipament care nu functioneaza in parametri normali.

 • montarea pieselor de catre personal necalificat.

Perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul de nefuncţionare al produsului, scurs de la data predării acestuia pentru reparare şi până la data repunerii în stare de funcţionare. Prelungirea termenului de garanţie se va comunica in scris consumatorului.

 

Dupa depasirea termenului de 15 zile clientii nu pot retuna produse si primi banii inapoi, in cazul unui produs defect, el se poate doar schimba/repara.

 

Atentionam faptul ca in cazul abuzurilor (retururilor repetate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea retururilor in plus se poate percepe o taxa de testare de 10% din valoarea produsului.

 

Pentru cerere de garantie trebuie sa folositi formularul nostru: https://fractalcomputers.ro/index.php?route=account/return/add

 

5. RETURURI: VALABIL IN PRIMELE 15 ZILE

 

Toate retururile se supun ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare din OUG34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Termenul legal de retragere este de 14 zile.

Costurile de retur sunt suportate de client indiferent de motiv. Produsul trebuie returnat fie personal, fie prin curier rapid  (nu ridicam colete de la posta). Daca doriti sa platim noi curierul, costul returului este de 25 de lei si va va fi oprit din suma returnata.

Temei legal  oug 34/2014

 

Art 14/2: ” Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator… “

 

Va rugam sa manipulati cu grija produsele.  Clientul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

 

Art 14/3: “Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor…”

Toate produsele trebuie montate in service autorizat.

Daca doriti sa returnati dupa ce ati montat piesa atunci trebuie prezentate urmatoarele:

factura si bon/chitanta de la service-ul unde s-a efectuat montajul/testarea produsului.

 

Persoanele juridice care doresc sa returneze produse, indiferent de motiv, trebuie sa plateasca o taxa de retur in valoare de 20% din valoarea produsului. In cazul produselor defecte/incompatibile, daca nu doriti sa platiti taxa de retur atunci puteti cere doar remedierea problemei (reparatie, schimb produs), nu returul. Daca solicitati returul si returnarea banilor atunci sunteti de acord sa platiti taxa de retur.

 

Alegerea ca si compatibilitate a piesei cade exclusiv in sarcina clientului. Informatiile oferite de noi sunt menite sa ajute clientul dar nu reprezinta o garantie ca aceste piese se potrivesc cu toate variantele si configuratiile de laptopuri vandute sub acest model.

 

Atentionam faptul ca in cazul abuzurilor (retururilor repetate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea retururilor, in plus se poate percepe o taxa de testare de 10% din valoarea produsului. De asemenea solicitam fisa constatatoare defect care sa contina modeul de tester cu care s-a facut testul si codul de eroare rezultat.

 

Produsele retrunate fara o sesizare in prealabil sunt taxate cu o taxa de retur egala cu 10% din valoare.

Toate taxele aferente retururilor se cumuleaza.

 

Toate retururile trebuie trimise fara ramburs. Banii vor fi virati intr-un cont dupa verificarea produsului returnat. Nu vom ridica coletele trimise cu plata ramburs.

 

Clientul este responsabil de returul in stare buna a produsului, va recomandam ca toate retururile sa fie trimise cu valoare asigurata.

Pentru cererile de retur trebuie sa folositi formularul nostru: https://fractalcomputers.ro/index.php?route=account/return/add

 

6.ALTE CLAUZE

 

Toate produsele sunt compatibile daca nu este specificat in mod explicit ca fiind originale.

Alegerea ca si compatibilitate a piesei cade exclusiv in sarcina clientului. Informatiile oferite de noi sunt menite sa ajute clientul dar nu reprezinta o garantie ca aceste piese se potrivesc cu toate variantele si configuratiile de laptopuri vandute sub acest model. In cazul in care nu sunteti siguri ca piesa se potriveste cu varianta de sistem de operare, varianta bios, sub versiune de laptop etc., va rugam sa intrebati service-ul in care urmeaza sa o montati.

Termenul de solutionare a solicitarilor pentru persoanele juridice este de 90 de zile. Termenul se calculeaza de primirea tuturor documentelor solicitate sau prezentate ca necesare in acest document.

Pozele au caracter informativ. Pot aparea diferente intre produs si pozele prezentate pe site.

Folosirea numelui de brand este doar pentru identificarea produsului.

Ne straduim ca toate informatiile prezente sa fie corecte, complete si actualizate.

Produsele puse la vanzare pe site-ul fractal computers.ro pot fi furnizate direct de partenerii agreati.

Fractal computers nu poate garanta si nu isi asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, textele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot contine inadvertente si pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

 

7.SUGESTII SI RECLAMATII

 

Orice reclamaţii ulterioare livrării produselor se pot transmite în scris la adresa de e-mail sesizari@fractalcomputers.ro sau telefonic la numarul 0723 006 919, iar eventualele returnări de bani urmând acestor reclamaţii se vor face conform legislaţiei în vigoare în termen de 15 de zile.

Va asiguram ca vom raspunde la toate sugestiile sau reclamatiile dumneavoastra!


8.CONFIDENŢIALITATE

www.fractalcomputers.ro poate stoca informaţii cu privire la utilizatorii şi clienţii săi (denumiţi în continuare Cumpărători). Informaţiile stocate sunt doar informaţiile oferite de dvs. prin completarea formularului de înregistrare şi modificările ulterioare pe care le-aţi făcut în contul  dvs. Aceste informaţii pot include numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail, adresa IP, detalii legate de modul în care folosiţi serviciile şi produsele oferite de noi prin intermediul prezentului site web.

FRACTAL COMPUTERS îşi asumă răspunderea de a nu folosi aceste informaţii decât în următoarele situaţii:

 

 • la procesarea comenzilor sau cererilor dvs.

 • la oferirea de produse şi/sau servicii către dvs.

 • la soluţionarea cererilor, întrebărilor sau a reclamaţiilor făcute de către dvs.

 • la contactarea dvs. în legătură cu oferte sau promoţii la produsele sau serviciile care ar putea fi de interes pentru dvs. (în afara cazului în care dvs. ne-aţi transmis o cerere cu privire la această activitate)

 

9.COOKIES

 

Cookies sunt folosite pentru a ajuta site-urile web să recunoască un utilizator care a mai vizitat site-ul web anterior. Acestea pot memora informaţii despre cont. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookies. Nu sunteţi obligat să acceptaţi cookies, şi vă recomandăm să citiţi informaţiile care însoţesc software-ul dumneavoastră de browser pentru a vedea cum puteţi dezactiva cookies, în cazul în care doriţi acest lucru.

 

Trebuie să păstraţi mereu confidenţialitatea numelor dvs. de login, a parolelor şi a altor informaţii confidenţiale privind accesul dvs. la acest site web. Trebuie să ne înştiinţaţi imediat, dacă vă daţi seama sau suspectaţi că o persoană neautorizată a obţinut numele dvs. de login, parolele şi alte informaţii confidenţiale privind accesul dvs. la acest site web. Până când primim o asemenea notificare, puteţi fi tras la răspundere pentru actele altor persoane care vă folosesc numele dvs. de login, parolele şi alte informaţii confidenţiale.

 

10. DREPTURI DE AUTOR

Întreg conţinutul acestui site este proprietate a www.fractalcomputers.ro, acesta incluzând texte, desingn, elemente grafice, imagini, simboluri, scripturi, programe şi alte date. Drepturile de autor sunt protejate de legea privind drepturile de autor şi legile cu privire la proprietatea intelectuală. Folosirea fără acordul scris al fractalcomputers.ro, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

11.ACCESUL LA INFORMAŢIILE DE PE SITE

Fractalcomputers.ro oferă acces limitat tuturor utilizatorilor prezentului site, însă interzice drepturile de a descărca date de pe site (altele decât cele de tip cache) sau de a modifica parţial sau în totalitate datele de pe site, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul  în scop comercial. fractalcomputers.ro îşi rezervă dreptul de a interzice accesul pe site al oricărei persoane, fără a avea obligaţia de a motiva această decizie.

 

12.PREŢURI

Preţurile produselor afişate pe site-ul www.fractalcomputers.ro conţin TVA (19%), însă nu includ cheltuieli de livrare, în afara cazului în care acest detaliu este specificat în mod expres pe site. Preţurile produselor sunt actualizate zilnic. În situaţia în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost operate greşit în baza de date, fractalcomputers.ro îşi rezervă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv şi să anunţe cumpărătorul despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp, dacă livrarea nu a avut loc.

Fractalcomputers.ro îşi rezervă dreptul ca pentru produsele ce se aduc pe bază de comanda sa solicite Cumpărătorului un avans de minim 30-100% din valoarea produsului respectiv.

 

Fractalcomputers.ro isi rezervă dreptul de a modifica în orice moment preţurile pe site-ul său, în funcţie se schimbările ce au loc cu privire la produsele şi serviciile comercializate.

 

13.DISPONIBILITATEA PRODUSELOR ÎN STOC

 

În lista de produse a fiecarei categorii sau în pagina cu detalii a fiecărui produs sunt afişate informaţii cu privire la disponibilitatea respectivului produs în stoc. Aceste informaţii sunt actualizate zilnic. Statusurile posibile care pot apărea în dreptul produselor sunt:

 

în stoc (produsul este în stoc şi se poate livra imediat);

in stoc furnizor (produsul poate fi comandat, însă timpul de livrare durează mai mult, în funcţie de tipul produsului);

stoc epuizat (produsul nu este disponibil momentan în stoc, dar termenul de livrare poate fi comunicat la cerere).

În situaţia efectuării unei comenzi cu produse cu disponibilitate în stoc şi produse care se aduc La comandă şi/sau produse cu Stoc epuizat, Cumpărătorul va fi contactat de un reprezentant al Vânzătorului în vederea stabilirii detaliilor legate de livrare.

 

14. RĂSPUNDERE

 

Excludem orice răspundere, inclusiv pentru neglijenţă, pentru conţinutul acestui site web, pentru orice descărcare de pe el sau pentru orice produse vândute prin intermediul lui, în cea mai mare măsură permisă de legea relevantă, pe care se întemeiază orice acţiune privind răspunderea noastră pentru conţinut, descărcări sau produse. Pentru eventualele erori în folosire, apărute datorită unor modificări, upgrade-uri, setări, etc. făcute de societatea de hosting ne cerem scuze, însă întreaga responsabilitate îi revine gazdei.

 

Fractalcomputers.ro îşi rezervă dreptul de a schimba partial sau total conţinutul informaţiilor de pe site, în orice moment, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

 

Excludem de asemenea orice răspundere pentru orice neglijenţă, act deliberat sau omisiune sau pentru orice nelivrare a oricăror produse sau servicii (integral sau parţial) de către orice persoană sau companie care îşi face publicitate pe site-ul nostru sau are un link spre site-ul său pe site-ul nostru. Orice relaţii pe care le întreţineţi cu asemenea persoane sau companii reprezintă contracte în afara sferei relaţiilor noastre contractuale, iar fractalcomputers.ro nu va fi considerată parte la nici un contract pe care îl puteţi avea cu asemenea terţi. De asemenea, excludem orice răspundere în cazul comezilor efectuate şi livrate persoanelor sub 14 ani.

 

Nu dăm nici o garanţie sau declaraţie privind acurateţea oricărei reclame de pe site-ul nostru sau privind calitatea sau adecvarea oricăror bunuri sau servicii oferite de oricine îşi face publicitate pe site-ul nostru sau are un link spre site-ul său pe site-ul nostru.

 

Folosind acest site, recunoaşteţi că aţi citit şi înţeles declaraţia noastră de neasumare a răspunderii.

 

În conformitate cu ordonanţa de guvern nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanţă, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003, Cap. 2, Art. 7, consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

De asemenea, dreptul de denunţare unilaterală a contractului la distanţă de către Cumpărător nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre.

 

În conformitate cu ordonanţa de guvern nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanţă, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003, Cap. 2, Art. 10, Lit. c), consumatorul nu poate denunţa unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse direct personalizate, precum şi a acelora care prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

 

15. LEGEA APLICABILĂ

 

Prezenţii Termeni şi Condiţii sunt supuşi legislaţiei Române în vigoare. Eventualele conflicte apărute între www.fractalcomputers.ro şi utilizatorii sau consumatorii săi, se vor rezolva pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale în acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor va fi de competenţa instanţei judecătoreşti din România.


16. INFORMAŢII CU PRIVIRE LA DEŞEURILE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ŞI ELECTRONICE (DEEE)


Deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) pot conţine substanţe periculoase ce au impact negativ asupra mediului şi a sănătăţii umane, în cazul în care acestea nu sunt colectate selectiv. Conform legislaţiei în vigoare (O.U.G. 78/2000 privind regimul deşeurilor, O.U.G. 195/2005 referitoare la protecţia mediului şi H.G. 448/2005 cu privire la DEEE) consumatorii vor avea în vedere următoarele:

 

 • să nu elimine DEEE ca deşeuri nesortate, ci vor colecta obligatoriu acest tip de deşeuri în mod selectiv;

 • colectarea DEEE se va efectua prin puncte de colectare selective, puse la dispoziţie de către autorităţile administraţiei publice locale care au obligaţia potrivit H.G. 448/2005, Art. 5, Alin. 1) de a colecta separat DEEE de la gospodăriile particulare şi de a pune la dispoziţia producătorilor spaţiile necesare pentru înfiinţarea punctelor de colectare a DEEE;

 • consumatorii pot preda DEEE în mod gratuit la punctele de colectare selectivă.

 • simbolul unei pubele cu roţi, barată cu două linii încrucişate în formă de X, indică faptul că respectivul produs, la epuizare, reprezintă un DEEE şi face obiectul unei colectări separate.

 

17.DISPOZIŢII FINALE

 

Dacă oricare din clauzele menţionate în prezenţii Termeni şi Condiţii va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. O dată cu lansarea unei comenzi pe site-ul nostru, Cumpărătorul acceptă fără obiecţiuni Termenii şi Condiţiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu a unui contract valabil încheiat.